Menu

Ison koon sukkahousut muodokkaille naisille

Ovatko juhlat tulossa, eikä ainuttakaan paria sukkahousuja kaapissa? Markettien koot eivät ehkä sovi, tai niiden materiaali on väärä. Ehkäpä olet vain kyllästynyt huonoon laatuun ja haluaisit kerrankin panostaa pukeutumisessasi myös sukkahousuihin. Sukkahousut isot koot löytyvät kuitenkin helposti netissä. Oikean kokoisissa ja näköisissä sukkahousuissa on mukavampi ja rennompi olla.

Miksi ja miten valita oikea koko

Oletko joskus ostanut liian pienet housut, tai varsinkin sukkahousut? Tiedät varmasti että ne eivät istu kunnolla mitenkään päin, jos pituus on väärä, tai ne puristavat jostakin kohtaa. Valitsemalla oikean kokoiset sukkahousut myös varmistat että ne istuvat päällä. Oikean kokoiset sukkahousut eivät kiristä reisistä eikä takamuksesta ja ne ovat myös oikean pituiset. Panostamalla laatuun varmistat että ne kestävät käytössä useamman kuin yhden kerran. Valitse mieluummin isompi koko, kuin liian pieni. Miltei kaikki sukkahousut isot koot löytyvät helposti, kun tiedät mitä etsit ja mistä niitä kannattaa katsella.

Sukkahousujen käyttäminen eri tilanteissa

Sukkahousuja voit käyttää useassa eri tilanteessa, niin arjessa kuin myös juhlassa. Kesän helteillä niitä et välttämättä tarvitse, vaikka ohuena mallina ne toki sopivat kesänkin juhliin. Vartalonmuotoja korostavana mallina ne sopivat myös housujen alle varmistamaan muiden vaatteiden paremman istuvuuden. Ne ovat siis monikäyttöiset ja voivat korostaa muotoja, peittää ja antaa hohdokkaan loisteen säärillesi. Sukkahousut isot koot takaavat sen, että painostasi tai pituudestasi riippumatta löydät aina itsellesi sopivan koon. Kerralla kannattaa panostaa hyvään ostokseen, josta on iloa useampaan eri tilanteeseen ja myös pidemmäksi ajaksi.

An Hispanic, overweight woman exercising outdoors, lifting handweights. She is looking over her shoulder at the camera, smiling. In the background is a modern office building and palm trees.

Mistä etsiä sopivat sukkahousut

Zizzi tarjoaa sukkahousut, isot koot sopivat isoille tytöille. edulliseen hintaan laadusta tinkimättä. Löydät aina itsellesi sopivammat ja käyttötarkoitusta vastaavat sukkahousut isot koot. Jo pelkälle mustalle ja ihonväriselle sävylle löytyy mukavasti monta erilaisia ja tyylikästä vaihtoehtoa. Parhaimmillaan ne korostavat kauniisti naisellisuutta antaen pienellä ripauksella aistikasta ylellisyyttä. Niiden hintataso on hyvin edullinen ja niiden laadun huomioon ottaen saat todellakin vastinetta rahoillesi. Syksyllä sukkahousut on helppo yhdistää vaikkapa trendikkääseen neulemekkoon tai hameeseen sekä ylellisen kauniisiin nahkasaappaisiin. Tarkista syksyn suosituimmat trendivillitykset ja tee samalla myös sukkahousujen hankinta hyvissä ajoin.

Sukkahousujen laadun varmistaminen

Kun olet löytänyt mieleisesi sukkahousut, tarkista mittanauhan ja koko-oppaan avulla itsellesi parhaiten sopiva koko. Ohjeistus on viitteellinen, mutta sen avulla on helpompi tehdä valinta koon suhteen. Aina ennen niiden pukemista sinun tulisi ns. venyttää niitä käsillä jalkaan, ja pukea ne varovasti, varsinkin jos ne ovat ohutta materiaalia; pitsiä yms. helposti rikkoutuvaa. Vaikka ne olisivat kuinka laadukkaat, on syytä noudattaa varovaisuutta. Laita sukkahousut aina pesupussiin niitä pestessäsi ja pese ne ilman huuhteluainetta. Oikein pestynä ja säilytettynä sukkahousut isot koot säilyvät parempana pidempään.

Mukavat sukkahousut jalassa

Jos vanha mielikuvasi sukkahousuista on että ne kiristävät, kutittavat, ja puristavat- voit unohtaa sen miltei heti. Tänä päivänä sukkahousut vastaavat miltei legginsejä ja ne tuntuvat päällä ihanilta, joten niissä viihtyy myös pidemmän aikaa. Varsinkin jos valitset sukkahousut isot koot, joissa materiaali on joustavaa elastaania, voit olla varma että ne ovat kuin silkkiä päälläsi! Saatavilla on laadukkaita neulesukkahousuja, jotka lämmittävät myös säiden viiletessä. Niissä ei tule kylmä edes talvella. Hameiden ja mekkojen käyttäminen ei missään nimessä saa rajoittua vain kesäaikaan. Valitsemalla oikein sukkahousut ja materiaalin voit helposti jatkaa hamekautta ympäri vuoden.

Oikea koko takaa istuvuuden ja materiaali mukavuuden

Valitsemalla oikean koon voit olla varma, että tilanteesta riippumatta ne eivät jää kurtulle mistään kohtaan vartaloasi. Saat aina puettua päällesi kauniisti istuvat sukkahousut, niin mekon kuin housujenkin kanssa. Kukaan ei kuitenkaan tiedä mitä kokoa sukkahoususi ovat, joten valitse rohkeasti omaa kokoasi olevat sukkahousut. Sukkahousut isot koot sopivat naisille, joilla on pyöreämmät muodot ja jotka haluavat olla tyylikkäitä pukeutumisessaan.