Menu

Kivoja ideoita talvipukeutumiseen

Talvi on liian vakavaa kun sen harmaus, kylmyys ja hieman tylsät päivät ovat saapuneet, mutta juuri siitä syystä vaatekaappisi ei tarvitse olla tylsä. Vaatekaappisi voi toimia vaikka talven valopilkkuna! Käytä kylmyys hyödyksesi hyppäämällä makeisiin saappaisiin, kauniisiin neuleisiin ja pehmeisiin kaulahuiviin ja piristä tyyli kokonaisuutta hienoilla kuvioilla, kauniilla väreillä ja fiksuilla lisä asusteilla. Ennen kaikkea, näyttävillä talvitakeilla! -Koska tarkoitus on samaan aikaan olla näyttävä, käytännöllinen ja muodikas!

Graafisia linjoja ja kuvioita

Kukkia, pilkkuja, graafisia kuvioita ja taiteellisia muotoja. Huolimatta siitä, pidätkö enemmän värikkäistä vaiko hieman hillityimmistä kuvioista, on kuviollinen mekko, tunika, tai paita hyvä lähtökohta iloiseen loppuvuoden pukeutumiseen. Voit kyllä käyttää hienoja kuvioita monia kuukausia riippuen siitä, millä tuulella olet sekä miten lämmintä päälle pantavaa kunakin päivänä satut tarvitsemaan. Kesällä mekot toimivat yksinään hyvin ja talvella ne tarvitsevat paksut sukkahousut tai leggingsit, neuleen ja huivin kaverikseen.

Pukeudu talven viimaan kauniiseen kuvioituun mekkoon ja laita yllesi vähemmän huomiota herättävät yksiväriset leggingsit ja neule ja vie siten kaikki huomio hienoon kuvioon. Voit myös luoda hienostuneen sävy sävyyn ilmeen lisäämällä kuvioidun mekon kaveriksi samaa sävyä olevaan takkiin tai neuleeseen. Mikäli tahdot erottua joukosta, voit luoda persoonallisen tyylin pukeutumalla kuvioituun printtiin aina päästä varpaisiin. Laita yllesi esimerkiksi kukkakuvioinen paita ja yhdistä se pilkulliseen kaulahuiviin – niin kauan kun väri kokonaisuudet sopivat yhteen, voit yhdistellä ja sovitella kokonaisuuksia yhteen miten vain.

Värejä ankeaan arkeen!

Kun talvi todella yllättää, on meillä usein tapana hakeutua tuttuihin ja turvallisiin, tummiin väreihin  kuten mustaan, harmaaseen ja tummansiniseen, mutta mikset lisäisi vähän väriä kokonaisuuteen kauden sesonki väreistä tehdäksesi kylmyydestä siten hieman lämpimämmän?

Yksi tämän talven suurista väreistä on kauniin kultainen meripihka, joka huokuu lämpöä ja luo pehmeän ja sensuellin tyylin. Väri, joka on vielä pitää pintansa on vaaleanpunainen. Ei välttämättä aivan räikeä vaaleanpunainen vaan enemmänkin sellainen hieman harmaaseen taittuva vaaleanpunainen. Sen avulla pimeä viima, tummaan taittuvan vaaleanpunaisessa pehmeässä ja kauniissa neuleessa, luo naisellisen ja raikkaan ilmeen. Vihdoin voit nauttia sesongista koskettavan kirkkaassa sinaapin keltaisessa, jolloin se on samanaikaisesti niin aistikasta kuin fiksua.

Piristä tyyliäsi fiksuilla huiveilla ja asusteilla

Talvi tarjoaa myös mahdollisuuden kruunata tyyli oikeilla lisä asusteilla, tässä pehmeät ja kevyet huivit ovat avainasemassa. Hanki viskoosihuivi, jossa on kaunis ja värikäs kuvio, jonka voit sitoa kevyesti sivuun rusetille tai kietoa rennosti kaulalle. Tyylejä huivin sitomiseen on lähes loputtomasti! Voit myös valita ihanan pehmeän ja kevyemmän villa version kylmimpien päivien varalle, jottet aivan vilustuisi. Viimein, pilkkuna i:n päälle toimivat pitkät helmi- ja tupsu kaulakorut jotka ryhdittää muuten rentoa kokonaisuutta. Mahdollisuuksia on monia ja valinta on sinun.

Tarkoitus on tuoda pukeutumisella lämpöä, leikkisyyttä ja naisellisuutta muuten kylmään talveen. Käytä tilaisuus hyväksesi ja erotu eduksesi harmaassa massassa!

Hyvää talven jatkoa!