Menu

Musiikkia kesän ihaniin juhliin

Vuodenajat vaihtuvat entiseen malliin ja kohta on jälleen kesä. Kesä on takuuvarmasti se kaikkein odotetuin vuodenaika koko Pohjolassa, sillä kaikkialla on silloin kaunista ja lämmintä. Viime vuosina koronaepidemian myötä on yleistynyt trendi, että kesälomaa vietetään ainakin osittain kotimaan lukuisiin matkakohteisiin tutustumalla. Tärkeintä on, että paikalla on maistuvaa ruokaa ja juomaa, hyvää seuraa ja nautinnollista, useimpien juhlijoiden makuun sopivaa musiikkia.

Kesä on pelkkää juhlaa

Kotona ja varsinkin kesäisessä kotipuutarhassa on myös upeaa järjestää erilaisia pienimuotoisia juhlia, kuten ylioppilasjuhlia, valmistujaisjuhlia, syntymäpäiviä, grillijuhlia tai illanistujaisia ystävien kesken. Nykyään internetissä on runsaasti vinkkejä siitä, miten juhlia käytännössä järjestetään sekä pienelle että vähän isommallekin porukalle. Kaikkein tärkeintä tietysti on se, että juhlissa viihdytään ja että juhlat ovat ennen kaikkea sekä järjestäjänsä että juhlimaan tulevan ystäväjoukon näköiset. Tutustutaan seuraavaksi siihen, miten kesän parhaimpia juhlia voidaan viettää.

Peilin eteen laittautumaan

Ennen juhliin lähtöä tietysti laittaudutaan. Kesän juhlissa on ihanaa olla edustava ja hymyillä kera auringon. Ystävien ja tuttujen seurassa riittää, kun on puhdas, huoliteltu ja kevyesti ehostettu, pukeutuminen myöskin aina kesän juhlien teemaan sopiva. Peilin edessä vietetään usein minuutti jos toinenkin.

Oletko jo tutustunut monipuoliseen Rörfokus -peilivalikoimaan? Peilejä löytyy sekä Rörfokus meikkipeilistä että harjatusta ja valaistusta peilistä aina kylpyhuoneen peiliin asti. Entä miltä kuulostaisi kaiken kattava Rörfokus peilikaappi? Näyttävä peilikaappi on sekä huikea sisustuselementti että myös oiva tapa nähdä itsensä peilistä. Rörfokus verkkokauppa tulee avuksesi myös silloin, kun olet remontoimassa tai muuttamassa. Rörfokus tarjoaa upeita tuotteita sekä sisä- että ulkotiloihin. Juhlien tunnelmaan sopivan musiikin soidessa kannattaa välillä ottaa arjenkin keskellä levon kannalta. Lukea kirjaa, katsoa leffaa ja tutkia vaikka samalla Rörfokus -verkkokaupan mielenkiintoisia uutuuksia.

Rörfokus ulkosuihku virkistää kesän lämpöisinä päivinä

Perheen ja ystävien kesken on mukava pitää hauskaa. Joskus on ihanaa vain hemmotella itseään, mistä keho ja mieli saa paljon positiivista energiaa. Ulkosuihku virkistää kotipuutarhassa ja mökillä. Uimassa käynnin tai uima-altaassa polskuttelun jälkeen on mukavaa piristää itseään kuin pehmeää sadevettä ripottelevan suihkun avulla. Rörfokus ulkosuihku on täydellinen myös lomalle, kuten vaikkapa leirintäalueelle. Tiesitkö, että Rörfokus ulkosuihku on heti käyttövalmis, kun liität sen ajoneuvosi sähköpistorasiaan. Ja sitten vain nauttimaan virkistävästä ulkosuihkusta!

Miten valmistaudun kesän juhliin?

Juhlien suunnittelu on hyvä aloittaa aina hyvissä ajoin. Juhlat voi järjestää yksin, kaksin tai pienellä tai isommalla porukalla. Tärkeiden juhlien suunnittelusta osan voi ulkoistaa vaikka pitopalvelun tehtäväksi, kuten juhlissa tarjottavat ruoat ja leivonnaiset.

Juhlien tunnelma pitää tietenkin olla mukava ja positiivisesti mieliinpainuva. Yksi tärkeä tekijä on musiikki. Vierailijoista ja juhlan järjestäjästä riippuen voidaan valita minkälaista musiikkia juhlissa esitetään. Halutaanko elävää musiikkia vai riittääkö pöydälle pieni matkaradio, joka soittaa tunnelmallista 1960-luvun musiikkia? Oletko kenties pop-musiikin suurkuluttaja, kuten monet suomalaiset ovat? Entä miltä tuntuisi harvinainen 1970-luvun aito disco-musiikki vai järjestetäänkö juhlakansalle bileet 1990-luvun teknomusiikin malliin? Musiikin ja mahdollisesti myös juhlissa esitettävien puheiden osalta valinta tehdään aina juhlien luonteen perusteella. Käytännössä esimerkiksi ylioppilasjuhlat eroavat tyyliltään grillijuhlista, kuten pitääkin.