Menu

Parasta pop-musiikkia juuri nyt

Radio Suomipop tuo kotimaisen pop-kulttuurin jokaisen kotiin radioaaltojen kannattelemana. Kanava soittaa sekä suuret klassikot että nykypäivän superhitit. Kaikille löytyy varmasti jotain! Suomipopin karismaattiset juontajat pitävät tunnelmaa yllä ja kulkevat mukanasi olit sitten liikenteessä, kotona tai työpaikalla. Esimerkiksi Aamulypsy on herättänyt suomalaisia jo yli kymmenen vuotta legendaaristen juontajien, Jaajon, Juhan, Annin ja Juhan avulla. Tämä harmaimmankin aamun värittävä ohjelma on valittu pariin otteeseen vuoden parhaaksi radio-ohjelmaksi. Radio Suomipop kuuluu useilla kymmenillä taajuusalueilla. Jos kuitenkin missasit jotain, löydät Suomipopin sivuilta podcastit, ja voit kuunnella suosikkejasi mobiililaitteeltasi myös jälkeenpäin. kuuntele Suomipopin päivän parhaat täällä: www.radiosuomipop.fi ja www.jaajo.fi/index.php?sivu=aamulypsy.

diandra_flores_c_img_5380Säästä lastenvaatteiden hankinnoissa

hanki lastenvaatteet netistä edullisesti. Oman taaperon vaatettaminen on omanlaisensa kokemus jokaiselle vanhemmalle. Jotkut haluavat lapsilleen tyyliä, toiset jotain neutraalia. Lapset kasvavat nopeasti, ja uusia vaatteita joudutaan hankkimaan useita kertoja pitkin vuotta. Suomen ilmastokin pistää vanhemmat vauhtiin lastenvaatehankintojen osalta. Eri vuodenajoille tarvitaan omat vaatteet, kuten kevääksi kuravaatteet, kesäksi hellehepeneitä sekä syksyksi ja talveksi lämpimämpää. Nykypäivänä on helppo kuitenkin hankkia lapsilleen vaatteita kotoakin käsin. Tämä on iso helpotus arjen pyöritykseen verrattuna siihen, että juoksisit tukka putkella kaikki kaikki kaupat ja kirpputorit läpi löytämättä ehkä silloinkaan vältämättä sitä, jota etsit. Verkkokaupasta ostaminen tekee myös tuotevertailun tehokkaammaksi – mikä tärkeää, hintojenkin osalta. Muutama klikkaus ja paketti on jo matkalla. Netti on pullollaan sivustoja, joista voi valita vaatteita, joilla pukea oma lapsensa kaikkiin tilanteisiin ja säihin. Kaikkea löytyy niin vauvaikäisten vaatteista teinien vaativampaankin makuun. Sivustoilta, kuten esimerkiksi ShopAlike, pystyy ostamaan lastenvaatteita edullisestikin, jopa viidestä eurosta ylöspäin. Ulkomailtakin pystyy tilaamaan edullisesti lapsilleen vaatteet ja saada ne jopa kotiin asti kuljetettuina.

Pop-taivaan loistavat tähdet

Suomalaiselle pop-taivaalle on syttynyt uusia lahjakkaita tähtiä. Esimerkiksi rovaniemeltä kotoisin oleva Mirka on uusi kiinnostava laulaja, joka kertoo herkällä äänellään elämän kipeistä asioista. Debyyttisingle Lahjomaton kertoo parisuhteen kariutumisesta, vaiheesta, jolloin on aika päästää irti. Hänen vahvuutenaankin onkin pidetty taitoa välittää tekstiin sisältyviä tunteita koskettaviksi ja joskus viiltäviksikin tulkinnoiksi. Lahjomaton-kappaletta soitettiin kesällä mm. Radio Suomipopin Top 10 -listalla. Mirkan sielukasta tyyliä on verrattu muun muassa Paula Vesalaan, Emma Salokoskeen, Iisaan, Emeliin sekä Didoon. Miesartisteista yhtenä lupaavimmista uusista tulokkaista pidetään Miro Kanthia. Urbaania musiikkia soittava Kanth on julkaissut vasta muutaman sinkun silti ura vaikuttaa etenevän kovaa tahtia. Kanth on täysin itseoppinut muusikko, joka on aloittanut kitaransoiton kuudennella luokalla. Kun katsotaan Suomen suosituimpia listoja, juuri nyt suomalaisella pop-taivaalla tuikkivat kirkkaimmin Insomnium, Mikael Gabriel, Klamydia, Chisu ja Lauri Tähkä. Suomen virallisen listan mukaan näiden artistien äänitteet myyvät tällä hetkellä parhaiten. Voit myös itse äänestää omaa suosikkiasi Radio Suomipop Top10 -listalla netissä. Tällä hetkellä tämän listan suosituimpia artisteja ovat Raaka-aine, Pää-äijät, Lokku sekä Diandra.